OM BHGUIDE.DK

BHguide.dk er en guide til bh’er og lingeri.

Bag bloggen står Louise. Jeg arbejder til dagligt med lingeri og bh-vejledning i min egen butik, og jeg er efterhånden blevet lidt af en BH-nørd. Jeg læser meget om bh’er på nettet og her på bloggen deler jeg de bedste links, tips og artikler.

Alt hvad jeg skriver og deler her på bloggen er delt fordi jeg har lyst til det. Jeg skriver kun ting jeg mener.

Der er annoncer og links til produkter du kan købe på siden. Når du klikker på dem kan jeg tjene lidt penge. Da jeg bruger en del tid på bloggen er det dejligt at tjene lidt lommepenge. Jeg kan selvfølgelig ikke tage ansvar for din handel når du handler i en webshop jeg har omtalt. Jeg opfordrer altid til at pristjekke og tjekke kundeservice og returbetingelser når du handler på nettet. Men du kan helt sikkert regne med at når jeg skriver noget, så mener jeg det.

Hvis et indlæg er sponsoreret står det tydeligt i teksten. At et indlæg er sponsoreret betyder at jeg er er blevet opfordret til at skrive om netop det produkt, at jeg har fået en lille skilling for at skrive om et produkt eller har fået produktet stillet til rådighed. Det kan også være et produkt fra min egen butik. Fælles for alle sponsorerede produkter gælder dog at jeg UDELUKKENDE skriver hvad JEG mener og at det fremgår af teksten at det er et sponsoreret produkt. Jeg driver denne blog som en del af min virksomhed, så der er også helt styr på det der med at huske at betale skat af de indtægter, der kommer via bloggen.

Langt de fleste finder min blog når de søger efter informationer på nettet. På den måde føler jeg at jeg har noget viden om bh’er at bidrage med gennem den erfaring jeg har fra mit arbejde. Jeg håber du finder den viden du kom forbi for at finde. Uanset om det handler om bh størrelser eller sæsonens nye bikinifarver.

Hvis du vil have fat i mig eller tippe mig om gode bh’er eller andet jeg kan skrive om så kan du fange mig på hej@bhguide.dk.