BH typer

Der findes mange forskellige BH typer. Brug guiden herunder til at finde den helt rigtige BH type til dig.

Push up BH

En push up bh løfter barmen op og får den til at syne større. En push up bh giver en flot kavalergang til den lilel barm. Ofte er push-up bh’en lavet af kraftigt stof med lidt foring. En push up bh er et godt valg til den lille barm.

Balconette bh

En balconette bh er fladt skåret foran og brystet løftes så det giver en flot kavalergang. BH stropperne sidder lidt længere ude på siden end normalt. En balconette BH er det rette valg til kjoler med dyb udskæring.

BH med bøjle

En bh med bøjle har en metalbøjle syet ind i stoffet under hvert bryst. Bøjlen hjælper med at løfte og forme brystet. Ofte vil en bøjlebh sidde bedre ind til kroppen i stykket mellem brysterne – især hvis du har en stor barm. Husk at vaske din bøjle bh i en stofpose da bøjlen kan ødelægge vaskemaskinen hvis den falder ud.

BH uden bøjle

En BH uden bøjle er udelukkende lavet af stof. Det er stoffets syninger der løfter og former brystet. BH’er uden bøjle anbefales til amme bh’er, sports bh’er og foretrækkes af kvinder der oplever at bøjlerne strammer eller laver trykninger.

Fuldskåls BH

En fuldskåls bh dækker hele brystet og derfor er en fuldskåls bh et godt valg til den store barm.

3/4 BH

En 3/4 skåls bh er mere udringet end en fuldskåls bh og stropperne sidder længere ude på siden af bh’en. En 3/4 skåls bh er derfor et godt valg til udringede bluser.

Stropløs bh

Den stropløse bh har ingen stropper. En stropløs Bh kaldes også en selvsiddende bh. En stropløs bh bærer brystet i stykket der sidder rundt om kroppen – derfor er det vigtigt at en stropløs bh sidder stramt.

Minimizer bh

Minimizer bh’en har et snit der betyder at brystet ser mindre ud. En minimizer bh kan reducere brystets størrelse med en skålstørrelse og bruges derfor af kvinder med stor barm, der synes at deres bryster virker for store.

BH med foring

En bh med foring er lavet af tykt stof. Stoffet/foringen kan være lidt skumgummiagtigt. Det betyder at en bh med foring virker lidt stiv og giver derfor en god facon til en lille barm.

BH med indlæg

BH med indlæg er et godt valg til den lille barm. Bh’en indeholder et indlæg – nogle gange er det udtageligt – som giver brystet en god facon under tøjet.

Amme bh

Amme bh er betegnelsen for en bh der kan lukkes op foran. En amme bh fås med og uden bøjle selvom de fleste jordemødre anbefaler amme bh’er uden bøjler.

Sports bh

En sports bh er en bh, der er specielt fremstillet til at holde brystet på plads ved sport. Det er vigtigt at vælge en god sports bh – især hvos du har en stor barm. Sports bh’er fås både som top der trækkes over hovedet og som almindelig bh med lukning i ryggen.

Tagget på:,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>