10 bh tips, der løser hverdagens bh problemer

Jeg faldt lige over en sjov video, der faktisk ikke er så tosset endda. Den viser nemlig nogle simple bh-tricks, der kan fikse nogle af de helt almindelige bh-problemer mange kvinder har. Se de 10 tips her.

 

Tip 1:
Hvis du gerne vil have bryderyg i en bh kan du nemt samle bh-stropperne på ryggen med en clips. I videoen bruger de en papir clips. Hvis du hellere vil passe på stropperne og (ligesom mig) er barn af 80’erne og derfor ikke liige ønsker at dyrke en nikkelallergi så brug istedet bh-clips af plastik.

Tip 2:
Hvis din bøjle bh er gået i stykker så bøjlen stikker ud så fortvivl ikke. Dagen kan reddes hvis du har et helt almindeligt trusseindlæg i tasken.

Tip 3:
Hvis din stropløse bh glider ned: brug en aftagelig bh skulderstrop til at spænde under bh’en. Sæt den fast i den ene side bagpå den stropløse bh. Kør den foran kroppen under brystet, og hægt den fast bagpå den stropløse bh i den anden side. Så hjælper den med at holde den stropløse bh på plads, så den ikke glider ned.

Tip 4:
Ømme skuldre? Brug silikone skulderskånere hvis du får ømme skuldre af din bh. Sæt skulderskåneren ind under bh stroppen når du har taget bh’en på. Skulderskåneren i silikone bliver holdt på plads af sig selv. Der er også nogle “flapper” på siden, der sikrer at silikone skulderskåneren ikke glider ud.

Tip 5:
Svedig efter træning? Tag sports bh’en på i badet og skyl den under bruseren istedet for at give den en tur i vaskemaskinen hver gang. Det slider mindre på din sports bh.

Tip 6:
Synes du det er svært at få dine bh’er tørre efter håndvask? Brug en salatslynge til at centrifugere dem i.

Tip 7:
Brug din hånd til at måle om din bh esidder stramt nok. TAg den på som normalt. Hvis du kan få hele din knyttede hånd ind under bh’en bagpå så er den for løs. Den passer hvis du kun kan få et par fingre under. Se flere tips til om din bh passer.  

Tip 8:
Viser du for meget kavalergang? Brug et cami-stykke til nemt at skjule kavalergangen.

Tip 9:
Synes du det er svært at finde bh’erne i skuffen eller ligger de og roder på en hylde? Hæng dem på en bøjle i stedet og få overblik, mens du sparer plads.

Tip 10:
Eller hvis du er lidt handy kan du lave en hel serie af bøjler og bruge den til at holde dine bh’er på en bøjlestang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>